مروری بر اثرات گیاهان دارویی سیر، زنجبیل، زیره بر شاخص های رشد آبزیان
کد مقاله : 1338-MVTCONF (R1)
نویسندگان
داود محمدرضائی *1، فاطمه میر2
1استادیار گروه شیلات دانشگاه ملایر
2فارغ التحصیل کارشناسی ارسد
چکیده مقاله
در پرورش آبزیان امروزه اولویت اصلی این است که هزینه های تولید کاهش پیدا کند و جیره های غذایی که دارای سطوح مناسب مواد غذایی و ترکیبات با کیفیت برای تغذیه آبزیان باشد. در جیره غذایی آبزیان استفاده از هورمون ها، ویتامین ها، هم بند ها، آنتی بیوتیک ها و محرک های رشد باعث افزایش رشد می شوند. گیاهان دارویی محرک گوارش هستند و بیشترین تاثیر این محرک ها در ترشح صفرا و فعالیت آنزیم های پانکراس می باشد. این گیاهان به دلیل ترکیبات موجود در آن ها مثل اسید های چرب ضروری، ویتامین ها و جذابیت بوی حاصله از آن ها در خوراک باعث بهبود اشتها و کارایی هصم غذا می گردند. هدف اصلی کلیه روش ها و مدیریت ها در صنعت آبزی پروری دسترسی به حداکثر میزان رشد و بازماندگی در کنار بهبود و کاهش هزینه ای تولید غذا است که بتواند در کوتاه ترین زمان به حداکثر میزان تولید رسید.
کلیدواژه ها
رشد آبزیان، گیاه سیر، گیاه زنجبیل، گیاه زیره
وضعیت: پذیرفته شده برای ارائه شفاهی