بررسی تاثیر پوشش های خوراکی بر ظرفیت نگهداری آب و ترکیبات ازته فرار
کد مقاله : 1255-MVTCONF
نویسندگان
سحر بکتاش *1، امین راه داری2
1فارغ التحصیل دامپزشکی دانشگاه سمنان
2دانشجوی دکتری تخصصی- فیزیولوژی دامپزشکی- دانشکده دامپزشکی- دانشگاه فردوسی مشهد- استان خراسان رضوی
چکیده مقاله
استفاده از پوشش‌ها و فیلم‌های خوراکی به عنوان یک راهکار نوین در صنعت مواد غذایی، تأثیر قابل توجهی بر ظرفیت نگهداری آب و کاهش ترکیبات ازته فرار دارد. این پوشش‌ها که معمولاً از بیوپلیمرها و مواد طبیعی ساخته می‌شوند، با ایجاد یک مانع فیزیکی، از تبخیر آب و ورود اکسیژن به داخل محصولات جلوگیری می‌کنند. این ویژگی‌ها باعث حفظ رطوبت و کیفیت حسی مواد غذایی می‌شود و در نتیجه، عمر ماندگاری آنها را افزایش می‌دهند. همچنین، مطالعات نشان داده‌اند که پوشش‌های خوراکی می‌توانند به طور مؤثری میزان بازهای ازته فرار را کاهش دهند، به ویژه در محصولات پروتئینی مانند ماهی و گوشت. این پوشش‌ها به عنوان مواد ضد میکروبی عمل کرده و از فساد زودرس جلوگیری می‌کنند، که به بهبود کیفیت و ایمنی غذا کمک می‌کنند. ، این پوشش‌ها به حفظ کیفیت حسی و تغذیه‌ای محصولات کمک کرده و عمر مفید آنها را افزایش می‌دهند.استفاده از فیلم ها وپوشش های خوراکی فعال با نرخ رهایش کنترل شده مواد مؤثره میتواند در جهت رفع نگرانی ها و افزایش ماندگاری محصول بدون تأثیر منفی بر خصوصیات حسی آنها مفید واقع شود.
کلیدواژه ها
پوشش خوراکی، ظرفیت نگهداری آب، ترکیبات ازته فرار
وضعیت: پذیرفته شده برای ارائه شفاهی