نقش تکنولوژی های جدید در آینده صنعت طیور ایران: هوش مصنوعی و اینترنت اشیا
کد مقاله : 1087-MVTCONF (R1)
نویسندگان
کیانوش فروهرمجد1، عنایت اله فروهر مجد *2، شایان اخوان3، ریحانه قاسمی4
1دانشگاه سراسری شهرکرد
2کلینیسین دامپزشکی، کلینیک دامپزشکی پارس، اصفهان، ایران
3دانشگاه شهرکرد
4فارغ التحصیل دکتری عمومی دامپزشکی، دانشکده دامپزشکی دانشگاه شهرکرد، شهرکرد، ایران
چکیده مقاله
اهمیت پرورش طیور برای تغذیه انسان: صنعت طیور بخش بزرگی از صنعت غذایی است. با افزایش تقاضا برای گوشت مرغ، ذینفعان صنعت طیور، مشتاق اتخاذ اقدامات هشدار اولیه برای بهبود کیفیت گوشت مرغ هستند.
چالش‌های صنعت طیور: ایمنی مرغ، بهداشت و تولید برخی از عواملی هستند که رشد آینده صنعت مرغ را به چالش می‌کشند. کلونیزاسیون ریشه‌ای، حذف و از بین بردن عوامل بیماری زای رایج بین انسان و دام نیز از چالش‌های عمده صنعت طیور است.
راه‌حل پیشنهادی: ظهور تکنولوژی های دیجیتال منجر به پیشرفت‌های قابل‌توجهی در زمینه‌های مختلف شده‌است. پیشرفت‌های تکنولوژیکی اخیر در صنعت طیور به صنعت طیور برای نظارت و تشخیص سلامت طیور کمک می‌کند. این پیشرفت‌ها شامل تشخیص مرغ بیمار و سالم با استفاده از نظارت ویدئویی و پردازش تصویر، مشاهده صوتی، و بازرسی مدفوع با استفاده از کنتورهای مبتنی بر اینترنت اشیا قابل‌حمل (IoT)مانند شتاب‌سنج‌ها و ژیروسکوپ‌ها است. این سنسورها به جوجه‌ها متصل می‌شوند و داده های آن‌ها را برای تجزیه و تحلیل بیشتر به فضای ذخیره ابر منتقل می کنند. اگر داده‌ها کیفیت بالایی داشته باشند، ارتباط بین IoT و هوش مصنوعی، فرصت‌هایی را برای نظارت بلادرنگ و تحلیل‌های پیشرفته و اتوماسیون در پرورش مرغ و ماکیان باز می‌کند. می توان از تکنیک‌های یادگیری ماشینی (ML)برای تشخیص سریع بیماری‌ها استفاده کرد. نتایج تجربی، از مدل‌های طبقه‌بندی ML در مجموعه داده‌های مصنوعی و واقعی، برای طبقه‌بندی جوجه‌های بیمار و سالم در یک مزرعه مرغ استفاده می‌کنند.
کلیدواژه ها
هوش مصنوعی، ماشین لرنینگ، تکنولوژی های روزآمد، صنعت طیور، اینترنت اشیا
وضعیت: پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر